“Ring of Power”: wat is rimmen en is het veilig?

Wat is rimmen en wie wil het “doen”?

Rimmen, of, zoals het ook wel “rimmen” wordt genoemd, is een vorm van orale seks waarbij de tong van de ene partner de anale passage van de andere stimuleert. Er zijn veel zenuwuiteinden in de anus,

lovegra belgique

dus zelfs als het je “fu-nasty” lijkt, geeft het voor velen echt niet alleen psychologisch plezier.

Hoewel rimmen vaak wordt geassocieerd met homoseksuele handelingen, beoefenen veel heteroseksuele stellen het of zouden ze het graag willen doen als ze eerlijk genoeg zouden zijn tegen hun partners.

In 2012 ondervroeg Esquire 500 Amerikaanse mannen wat ze missen tijdens het voorspel, en 12% van de mensen zei dat ze het diep van binnen niet erg zouden vinden als hun minnares hen zou rimmen. Ter vergelijking: 43% wilde dat hun partners hen vaker pijpen, en 6% wilde een beetje “ruig spelen”.

Trouwens, mannen zelf geven er viagra zonder voorschrift de voorkeur aan om de “achterdeur” te benaderen – zelfs meer dan om nieuw oraal genot te ontvangen. De reden hiervoor is natuurlijk de angst om minder mannelijk over te komen. Sommige mannen zijn oprecht bang dat hun partners hen geneigd zullen vinden tot homoseksualiteit omdat ze ervan genieten om op hun billen aangeraakt te worden.

“Er zijn veel taboes rond de anus”, legt Charlie Glickman, seksinstructeur en boekschrijver uit "De complete gids voor het strelen van de prostaat: een erotisch onderzoek voor mannen en hun partners" (The Ultimate Guide to Prostate Pleasure: Erotic Exploration for Men and Their Partners), deze schaamte heeft ons vergezeld sinds de eerste keer dat we een luier omdoen, en blijft bij ons als we opgroeien. We zijn altijd op zoek naar een manier om deze taboes te rechtvaardigen, om ze rationeel te benaderen. We zeggen dat het walgelijk, vies, walgelijk is “.

Kan ik ergens mee besmet raken tijdens het rimmen??

We beweren niet dat rimmen geen gezondheidsrisico’s met zich meebrengt, maar dat je gewoon bepaalde voorzorgsmaatregelen moet nemen. Dus waar u rekening mee moet houden als u besluit uw partner anilingus te maken.

Eigenlijk kun je, net als bij gewone orale seks, een soa krijgen, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat beide partners onlangs naar de dokter zijn geweest en dat alles in orde is met jou en zijn testen. Op voorwaarde dat jullie allebei monogaam zijn natuurlijk.

Welke ziekten kunnen op deze manier worden overgedragen?? Bijvoorbeeld herpes A en B, zorg er dus voor dat jullie allebei zijn ingeënt, en zo niet, dan kun je je altijd als volwassene laten vaccineren.

Anilingus verhoogt het risico op ziekten zoals chlamydia, gonorroe – het is misschien niet duidelijk, maar deze en enkele andere ziekten tasten ook de anus en keel aan.

Naast genitale infecties is er een zeker risico op darminfecties.

Veel mensen denken dat als je de anus grondig wast, daarmee het risico op ziekte zal verdwijnen, maar dit is een misvatting. Natuurlijk zal dit je kansen om besmet te raken enigszins verkleinen, maar ze zullen niet verdwijnen. Hoe schoon uw partner bijvoorbeeld ook is, hygiëneprocedures bieden geen bescherming tegen herpes.

Wat betreft bacteriën, dan moet ik zeggen dat de situatie niet zo erg is als het lijkt (tenzij dit natuurlijk bacteriën zijn die ernstige ziekten veroorzaken), want bacteriën zijn overal: in de mond, in de geslachtsdelen, in de anus. Strikt genomen zijn bacteriën uit de anus veel gevaarlijker voor de vagina dan voor de mondholte.

Latex doekjes worden gebruikt voor veilig rimmen. En als er geen servetten zijn, maar wel heel graag, dan huishoudfolie of een gesneden condoom. Maar het gevoel is natuurlijk veel zwakker. Bovendien vereist het gebruik van deze remedies een bepaalde vaardigheid. Latexdoekjes worden in Rusland praktisch niet verkocht vanwege hun lage populariteit.

Als je liever geen beschermingsmiddelen gebruikt, neem dan minimale voorzorgsmaatregelen: gebruik een anale douche, producten voor intieme hygiëne. Speelgoedgereedschap is goed voor deze doeleinden&lichaam.