Hij + zij = vriendschap

En of vriendschap mogelijk is tussen een man en een vrouw? Velen het lijkt ongelooflijk.

Oude liefde roeit niet

Zodra ze hem vertelde: "Vrienden blijven", En hij werd gedwongen zich terug te trekken in de schaduw. Na deze banale uitdrukking te hebben gezegd, bedoelde de vrouw niet in gedachten de toekomstige hete vriendschap: ze wilde gewoon geen persoon beledigen, wiens gevoelens ze niet kon antwoorden. Maar op een dag, toen ze heel eenzaam was, herinnerde ze zich de woorden van een afgewezen minnaar: "Je kan altijd op me rekenen". En hij kwam uit de schaduw.

Van de voormalige trouwe fans krijgen vaak goede vrienden. Hij is al twee keer getrouwd (de laatste keer succesvol), en de kinderen groeien, maar over degene die lang heeft gewond het hart, de ziel niet vergeten. Oude liefde roeit echt niet: we eren de eerste, in het volledige gevoel van het woord onvergetelijke, gevoelens en in het bijzonder: die deze gevoelens veroorzaakte: ze zijn een symbool van de jeugd. Een man die ooit een vrouw hield, ridders behandelt haar en nu, na vele jaren, omdat ik dat niet vergeten.

En een vrouw weet het. Hij weet dat hij nooit iets zal weigeren om iets te doen, hij beschouwt de vreugde om te helpen, lijkend, comfort, zal een redelijk advies geven – en zal niets in ruil vragen.

In de loop der jaren besefte ze dat een persoon wiens liefde meer geïrriteerd was dan scheen, werd haar vriend. En onder het dorp van deze vriendschap, onder de lege takken van deze grote boom, het gaat om ontspannen. WAAR, in sommige ongemakkelijke minuut lijkt het misschien dat hij niet langer verbrandt van passie. Ze zal proberen de voormalige uitlijning terug te sturen, maar. Beter niet aanraken kaarten. Het is noodzakelijk om accenten een beetje te verschuiven, het verkeerde woord uit te spreken, zoals deze vreemde en aanrakende Unie geeft een spleet. Soepel, verzekerd van allerlei rustgevende vriendelijke relaties van duur, en een vrouw die viel door het licht van dergelijke relaties, weet waarschijnlijk of op zijn minst erover.

Unshash Shoulder

En het gebeurt integendeel. Een man zal een vriendin maken om op haar schouder te huilen, te praten over zijn moeilijkheden en problemen. Vrienden zijn vrienden, vooral succesvol, dragen geen zwepen en de meest schaamte om te klagen aan de boeren. Een ander ding is een vrouw die kan begrijpen en de motieven van acties, en hoe je inactiviteit kunt stijgen, en hoe hard het leeft op wit licht van een buitengewone persoonlijkheid.

Ze gaat met deze buitengewone metgezel als kind. Niet alleen luistert hij naar de bekentenis, haast zich tot de hulp van de eerste oproep, dus ook het geld vertrekt zonder geluid, en roept de juiste mensen op die nooit een telefoontje zouden zijn geworden, en het appartement bevrijdt ‘s avonds, omdat het vriendje is ongemakkelijk om zijn minnares te leiden.

Een andere man met zijn mysterieuze ziel, onvermijdelijk om de plaats onder de zon te bereiken en de elementaire huishoudelijke vraag op te lossen, dus het zit op het hoofd van een vrouw – alleen de nek van de tijd om te vervangen! Vriendin’s nek vooral sterk, bijna als maternaal.

"Nou, je zult bij hem zijn?" – Ze zeggen het. En de vriendin heeft rustig last van de consument, en dat is kenmerkend, zonder iets, van naakte vriendelijke participatie.

In de regel is een goede vriendin niet alleen – ze heeft een gezin, zowel kinderen en zorgen die en een kleine trolley. Ze is meer inkeping om te doen? Maar een vrouw handelt graag als een rol "vesten" en welzijn, ze vleit dat ze zo vriendelijk is, wijs, goed. Andere rollen in het leven, met haar man, met familieleden, slaagt ze er niet altijd in om de bar te houden. Misschien is ze daarom zo en de wegen van haar onbewuste vriend?

Over Foma en Over Epem

Maar Lion Tolstoy geloofde niet in een vriendschap tussen een man en een vrouw. Veel mannen zullen het met hem eens zijn voor alle honderd. Ze hebben geen vriendin nodig die niet de minste bewondering veroorzaakt, behalve dat ze in omloop ging. Met een vrouw die plaatsvindt voor huwelijkspelen, stemmen ze ermee in om alleen te communiceren als ze het leuk vindt. En dit is echt geen vriendschap – schoon water flirten, zelfs als in de intenties van een man de schoonheid niet onmiddellijk zal verleiden.

Pik tot zo veel vrouwenvrienden – bevrijding van zaken. Ze gaat over de tragedie op Bali, over de laatste film van Todorovsky, over zijn kind, en hij luistert haar als het murmur van de bosstroom. Het is waar, het toont interesse, geïnspireerd op het moment dat het mogelijk is om alleen te blijven en het onderwerp te veranderen. Kortom, ze gaat over FOMA, en hij gaat over Yeros.

Vrouw is ervan overtuigd: ze hebben zoveel gemeen, ze zijn zo interessant voor hen, en een man in de geest. Hij zal niet onteelbaar zijn met een vrouw met zijn intellect en breng over het algemeen tijd voor haar door als hij voelt dat hij tevergeefs probeert. Na een weigering te hebben, verdwijnt een denunuy-type man direct uit de horizon en spreekt er ook een smerig. Maar wees niet boos: je bent kitits, hij is ook beledigd in de beste gevoelens.

Zijn credo: verlangen, passie, liefde. Hier zijn de gevoelens die een echte man voor een vrouw ervaren! En de rest – van het kwaad. Waarschijnlijk betekende het en tolstoy, ontkende vriendschap tussen de vloeren.

Vriendin op het werk

Maar in het tijdperk van de Great Classic waren een man en een vrouw in de sociale realiteit ver van elkaar, zoals sterren. De man liep op de oorlog, studeerde filosofie, hield een staatspaal, en de wieg met een baby rockde niet en waar de lepel-vorken liggen – niet leidde. Er waren praktisch geen contactpunt in klassen van mannen en vrouwen. Zelfs in het boer leven – strikte arbeidsverdeling. Ze werden anders getraind, ze bereidden zich voor op. Het is duidelijk dat de man vrienden en gelijkgestemde mensen in zijn cirkel vond. Professionele kamagra online vriendschap, die ontstaat uit de gemeenschap van klassen, en ontwikkelt zich vervolgens langzaam het bedrijfskader, er was geen en kon niet tussen een man en een vrouw zijn.

En vandaag – hoeveel. In één beroep, op de kruising van beroepen, in de Creative Union, in het geval wanneer een vrouw een meer ervaren mentor en integendeel nodig heeft, wanneer een man als student handelt. De geselecteerde activiteit van de activiteit is zo fascinerend en absorbeert een vrouw (niet minder dan een man) dat ze misschien voor hem de beste partner en bondgenoot is. En na het werk roepen ze terug, ze bespreken iets, ze maken zich zorgen over iets, op te offeren familie-interesses omwille van. Als nauwe communicatie geen andere, romantische gevoelens wakker werd, worden een man en een vrouw vrienden die geen water breken.

Maar met hetzelfde gemak waarmee deze vriendschap ontstond, kan het verdwijnen. Een van hen zal de werkplek of de generatie veranderen, en het blijkt dat wederzijdse behoefte aan elkaar verdween. Dus de relaties zijn gebroken, niet één jaar oud. Hun verlies is vaak pijnlijke vrouw ervaringen. De man is over het algemeen eerlijker en egoïstisch: als hij geen hete wens heeft om de oude vriendin van het werk te zien, zal hij zichzelf er niet aan herinneren.

Maar wees dat, zoals het kan, als een vrouw die de vrouwen die als mannen werden beschouwd, begon te verwerven en de tegenovergestelde geslachtsvrienden die tot haar oprechte respect behoorden. De man verloor ook niet: bij het communiceren met een vrouw, niet neerbuigend en liefde, maar op een gelijke voet eert hij de geest en verhoogt hij zijn hart.

Je vriendje jongen

Er zijn dergelijke teams waarin een vrouw niets zal accepteren, en dergelijke gebeurtenissen waaraan zij en voor een kilometer niet zullen verschijnen. Noch vrouw noch een minnares noch een buurman op het huis noch een inheemse zus. Maar hier, vreemd genoeg, een vrouw ontslagen in puur mannelijke broederschap. En wat! Ze is betrouwbaarder dan drie jongens, samen genomen, het kan worden vertrouwd, zoals een graf, ze is niet zeurt, klimmen op de berg en zinkt niet, valt in de rivier, niets is bang en heeft geen zachtere hantering nodig.

Deze worden meestal genoemd "Zijn man". Met “zijn man” geen ceremonie in woorden en uitdrukkingen, maar er zijn geen geheimen van hem, hij liegt niet, hij besprak serieuze dingen met hem, hij heeft het recht om te stemmen. Vriendschap dus "Zijn vriendje" Wordt al jaren berekend, en hoe meer samen het is, is al ervaren, gepasseerd, de poods van zout gegeten, hoe sterker. Een dergelijke vriendschap heeft zijn nobele cijfers. Laatste match, die in de regen een vuur heeft vastgemaakt. De laatste meters naar de top, die in de nacht klom. Het laatste verspreide licht, dat achter het einde in de grot flitste. Er is iets om te onthouden. En het is helder, voor het leven gesneden in geheugenschilderingen.

Meisje, man vriendin, zeker dat niets in de wereld ze kan scheiden. Ze is trots op zijn niet-zwenkbare kwaliteiten – het is niet beschermd als een kristal ding, ze nemen haar niet op als een pilotvogel. In het algemeen is alles in orde, terwijl de figuren op het bord in een bepaalde rang worden geplaatst. Maar uit de teams alleen gebroken, dan kreeg de tweede zijn vrouw en kind; De derde werd bewaard, maar uiteindelijk nam hij weg van een moeilijk parcours in een comfortabele vrouw van de stad.

Een W "Zijn vriendje" Er was niets vastgeschroefd op een zwarte dag – noch een geliefde, noch een tuning uhager. Ze had genoeg vrienden die voor haar waren, zonder twijfel, mannen en begaafde het aan de mannelijke een man kameraad, – met geweld, moed, intelligentie. Maar ze hebben niet op zoek gegaan naar tekenen van het andere geslacht en merken niet. Volledige en onverdeelde gelijkheid veranderd in een wrede ongelijkheid: iedereen ging voor persoonlijk geluk, en zijn vrouw verloor hem. Vriendschap met de jongens en was haar persoonlijk geluk.

Mysterieus eiland

Maar ze kunnen echt geen echte vriendschap tussen ons zijn, net zo, op gelijke, zonder voorzichtig en geen overtreding, die niet eindigt met omstandigheden, is niet afhankelijk van professionele affiliatie, niet getint met erotica? Zo’n ideale vriendschap, de Unie van twee harten, mannelijk en vrouwelijk, in het algemeen, is equivalent aan liefde – maar niet degene waarvan ze schieten of naar het registerkantoor gaan. Tegenstellingen, zoals

je weet, het soms eens. Het verschil van natur, mannelijk en vrouwelijk, is de sterkste magneet. Vriendschap van de vloeren vult een aantal gaten in de ziel, die de verlangen en nieuwsgierigheid op het onbekende en ontoegankelijke situatie duiden, stelt u in staat om het leven volledig te voelen, in de hypostatas van twee het begon, mannelijk en vrouwelijk.

Omringende blik op zulke vrienden met wantrouwen. Ze lijken hier iets mis te zijn. Het publiek zal niet verrast zijn als het blijkt dat deze twee alleen vrienden spelen, en morgen, kijk je, ga trouwen hoe iedereen de relatie zal achterhalen. Maar het persoonlijke leven van iedereen, zowel mannen als vrouwen gaat naar hun. Er gebeurt er iets in, en slecht, en goed, maar er gebeurt niets met vriendschap. Het is als een eiland in het midden van de oceaan – een vreemd, onbegrijpelijk, maar natuurlijk, eigenlijk bestaand fenomeen. Misschien schreef ze over Akhmatov aan een persoon, met wie, al vele jaren geassocieerd breakulate menselijke en professionele relaties:

“… dat, in de tijd van het jaar, is onpresenterend en waar,” zielen zijn hoge vrijheid die de vriend is geïnformeerd “. Is het zo onmogelijk? Waar, de Bahama’s worden gemakkelijker dan dit is een geweldig eiland, maar wat er gebeurt in de wereld ..